Pearcu îşi păstrează popularitatea!

Toţi specialiştii în politică şi administraţie ştiu că în puţine cazuri un ales local sau parlamentar nu îşi erodează în timp popularitatea, pierzând din susţinătorii iniţiali. Trebuie să fi mereu bun şi mereu folositor unei comunităţi ca să îţi păstrezi procentele!

În comuna Tomşani actualul primar, unul dintre cei mai vechi din România, are şanse maxime să fie reales. Dar nu acesta este motivul pentru care îl susţinem pe Dumitru Pearcu!
Noi ştim că acest om a contribuit permanent la dezvoltarea şi modernizarea Tomşaniului şi că este născut să fie primar având calităţi incontestabile de mangeriere a unei administraţii. În curând vor fi demarate în comună lucrări de modernizare a încă 5 kilometri de drumuri locale. Investiţia este finanţată cu fonduri europene. Primarul ne-a declarat că în mandatul următor va acorda atenţie dezvoltarii economice pentru că acum localitatea are apă şi canalizare, are majoritatea drumurilor asfaltate şi are condiţii propice pentru a fi atractivă pentru investitori în mici fabrici şi ateliere de producţie iar administraţia va căuta astfel de investitori şi îi va ajuta pentru a crea locuri demuncă în comună. (T.G.)