Pe cine susţine EVENIMENT VÂLCEAN

Ne-am anunţat cititorii de acum două săptămâni că la începutul lunii februarie vom anunţa candidaţii pe care îi susţinem la alegerile locale din 5 iunie. Deoarece timpul efectiv de campanie electorală este foarte scurt şi a prezenta în doar 30 de zile zeci de candidaţi este imposibil, o vom face treptat. Aceste prezentări nu fac parte din campania electorală propriu zisă deoarece nici un din cei despre care vom scrie până în campanie nu ne-a solicitat acest lucru şi nu avem încheiate contracte pentru campania electorală.

Horezu_478x640
Ilie Fârtat – primar încă un mandat!

Actualul edil al oraşului Horezu va candida din partea PNL Vâlcea pentru al doilea mandat de primar! Realizările sale şi implicarea în dezvoltarea unor proiecte edilitare importante a fost totală şi apreciem că actualul primar al oraşului Horezu este îndreptăţit să apeleze la încrederea concetăţenilor săi având o activitate mai mult decât eficientă!
Ilie Fârtat este recomandat de EVENIMENT VÂLCEAN şi redacţia noastră îl va susţine în campania electorală!
Olanesti_640x485
Sorin Vasilache pentru OLĂNEŞTI!

Născut și crescut în Băile Olănești, Sorin Vasilache, în vâstă de 45 de ani, a urmat cursurile Liceului Economic, secția comerț, și cursurile Universității Constantin Brâncoveanu obținând astfel diploma de economist. Coleg de facultate cu deputatul PSD Constantin Rădulescu, Sorin Vasilache a intrat în politică în anul 2002 în Partidul Social Democrat. A fost ales consilier local în alegerile din 2004, viceprimar în alegerile din 2008 și primar în alegerile din 2012. Este matur, serios, organizat şi cel mai bun dintre cei care şi-au anunţat intenţia să candideze în staţiunea oraş.
Sorin Vasilache este recomandat de “Eveniment Vâlcean” pentru un nou mandat şi va fi susţinut de redacţia noastră în campania electorală!