Păuşeşti Măglaşi, pregătită de sărbători

Alexandru Dediu, primarul comunei Păuşeşti Măglaşi, spune că în comună se lucrează pentru pregătirile de iarnă şi pentru organizarea sărbătorilor. Cei 350 de elevi şi preşcolari de la cele două şcoli şi două grădiniţe din localitate vor primi cadouri la final de an oferite de Consiliul Local al comunei care a alocat fondurile necesare.

În Păuşeşti, în Ajun, de Sfântul Nicolae va fi pornit iluminatul festiv. La Căminul Cultural se lucrează la amenajări, proiectul este finanţat de C.N. I, iar administraţia locală crede că această investiţie va putea fi inaugurată anul viitor în luna mai.
“Cele 5 persoane care au ajutor social şi o echipă de 7 muncitori, salariaţi ai primăriei, au pornit la desfundarea şanţurilor şi rigolelor, curăţarea vegetaţiei forestiere, desfundarea podeţelor. Până la prima ninsoare terminăm operaţinea astfel încât comuna să fie pregătită pentru iarnă. Unităţile administrate de primărie au fost pregătite pentru sezonul rece şi cred că nu vor fi probleme deosebite”, spune primarul comunei. (T.G.)