Olăneşti – pe lista preferată a românilor pentru revelion

Orașul Băile Olănești pare a deveni o atracție pentru români nu numai în perioada estivală. Anul acesta în vară, stațiunea a fost arhiplină majoritatea pensiunilor și hotelurilor având grad de ocupare maxim.

Deși mai este o lună și jumătate până la finele anului multe agențiid e turism din țară au vândut deja un număr importante de vacanțe d eCRăciun sau de Revelion la Olănești iar cererea este pe trend ascendent.
Hotelierii din zonă pregătesc ,cei care nu au făcut-o încă, pachete cât mai atractive pentru finalul anului nou căutând să ofere și muyică de calitate celor care îi vor alege ca destinație, și un meniu diversificat.
Staţiunea și- a refăcut infrastructura în timpul mandatelor primarului Sorin Vasilache. Acesta spune că anul acesta: “Fluxul de turişti a atins cea mai înaltă cotă din ultimii 20 de ani, şi asta s-a văzut pe străzile staţiunii”
Mulţi turişti sunt prezenţi prin sistemul centralizat de bilete repartizate de Casele Judeţene de Pensii, dar vin şi turişti pe cont propriu. Oferta în staţiune este diversificată, având în vedere că în oraş sunt multe hoteluri care oferă servicii de calitate. Mai toți hotelierii oferă turiştilor în fiecare sezon cu ceva nou.
Olăneştiul a devenit o destinație perfectă pentru vacanțele mai lungi sau mai scurte indiferent de sezon și credem că de Revelion mii de turiști, din țară, din străinătate dar și din Vâlcea vor umple stațiunea și se vor bucura de frumusețile unei stațiuni unice în Europa. (T.G.)