Oferta de școlarizare 2020-2021 – Liceul Tehnologic Forestier: În atenția absolvenților clasei a VIII-a!

Cererile de înscriere la clasele de învățământ profesional și dual se fac la școala gimnazială de proveniență și se trimit la adresa de email colegiuldesilvicultura@yahoo.com, în perioada 29 iunie-3 iulie 2020.

Elevii înscriși la calificările „Tehnician în silvicultură și exploatări forestiere” și „Mecanic auto” vor efectua GRATUIT ȘCOALA DE ȘOFERI.
Elevii care vor urma cursurile claselor de învățământ dual vor primi o BURSĂ de 400 lei pe lună (200 lei din fonduri publice și 200 lei de la agentul economic).
Operatorii economici vor asigura și echipamentul de lucru, echipamentul de protecție, transportul la și de la locul de practică, cheltuielile pentru examinări de medicina muncii și analize medicale obligatorii în vederea efectuării stagiului de pregătire practică. Primăria municipiului Rm. Vâlcea va asigura, gratuit, cazarea și masa elevilor din afara municipiului, care doresc să locuiască în internatul liceului. PARTENERI ECONOMICI: SC AVICARVIL SRL(La Provincia), SC DIANA SRL, SC DAMILA SRL și SC BOROMIR IND SRL, ASOCIAȚIA VÂLCEA DUAL LEARNING