O afacere care pute a gunoi sau cum transformă viceprimarul Virgil Pîrvulescu o gaşcă de consilieri într-un grup infracţional organizat

Primarul Mircia Gutău anunță că vineri, 2 iulie, de la ora 13.00, va susține o conferință de presă. Este de așteptat ca primarul să devoaleze manevrele ”dreptei” din CL pentru impunerea unei firme de salubrizare agreate, precum și să prezinte stadiul demersurilor pentru ieșirea din criza gunoaielor în care Virgil Pîrvulescu și echipa sa aruncă Râmnicul. Cetățenii vor putea urmări conferința de presă, ca de obicei, pe pagina de Facebook a Primăriei Rm. Vâlcea.
Pe 12 mai s-a postat pe site-ul Primăriei proiectul de HCL privind majorarea de tarif cerută de Romprest (conform Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională), iar doar o săptămână mai târziu Virgil Pîrvulescu trimitea o adresă către cei de la Brai-Cata SRL prin care îi întreabă dacă sunt “dispuși” să preia salubrizarea orașului! Toată manevra din ședința Consiliului Local de miercuri, 30 iunie, nu este destinată decât forțării intrării pe piață a Brai-Cata SRL – societatea marionetă celebrului Doru Florescu, unul din magnaţii gunoaielor care s-a remarcat permanent prin ţepe şi vicii la vedere.
Această adresă nu dovedește altceva decât premeditarea votului din ultima ședință de Consiliu Local!
Aşteptăm ca primarul Mircia Gutău să găsească o soluţie pentru a îndepărta impostorii de bugetul oraşului, dar şi pentru a păstra municipiul curat.

Traian Guminski