Nunta lui George Simion devine un coşmar pentru poliţia din Vâlcea: Măciuca are 1800 de locuitori şi va fi invadată de peste 10 mii de nuntaşi

Cel mai mare eveniment modern din Vâlcea va avea loc în week-end în comuna Măciuca unde sunt aşteptaţi să participe peste 10 mii de invitaţi.
Liderul AUR a transformat un eveniment privat din viaţa sa într-un circ public cu lăutari, zeci de grătare, bere şi vin gratis pentru cei ce vor să-l vadă la însurătoarea cu Ilinca Munteanu. El spune că nu pe bani publici, iar sursele noastre confirmă daruri substanţiale în bani făcute de cei 42 de naşi.
Peste 500 de mii de euro a strâns George Simoin din donaţii pentru a se însura în văzul unei mulţimi de români ce vor bloca căile de acces spre Măciuca, aducând la disperare Poliţia Rutieră. Toate pensiunile din comunele limitrofe sunt rezervate de multă vreme.
Printre cântăreţii care vor delecta “martorii” lui Simion se află şi Carmen Şerban, una din cele mai scumpe cântăreţe, după tarifele practicate la nunţi, din domeniu, dar şi saxofonistul Mihail Tiţoiu din Vaideeni.
În ciuda suspiciunilor apărute în spațiul public, George Simion susține că se întreține doar din salariul său de parlamentar și că nu are alte bunuri în proprietate, cu excepția unui automobil vechi de 16 ani. Potrivit declarației sale de avere, salariul său de parlamentar este de 146.422 de lei pe an.
În vârful dealului cu sculpturi se află pensiunea unde George Simion a decis să-şi organizeze nunta. La resort, va avea loc ceremonia religioasă şi petrecerea cu 230 de invitaţi. Deputatul încă ezită între meniuri. Conform unor surse apropiate bucătăriei, mirele le-a comunicat şefilor pensiunii că vrea la masă feluri tradiţionale şi cât mai simple: friptură la proţap, sarmale, diverse rulade de carne. Nimic sofisticat la antreuri, adică bărcuţe din ouă umplute, mezeluri fine, pateuri, saleuri, brânzeturi cu mucegai sau altele asemenea.
Situată în zona deluroasă a Vâlcii, Măciuca are în jur de 1.800 de locuitori, zeci de oameni plecaţi la muncă în străinătate şi zeci de case nelocuite, conform statisticilor de pe site-ul administraţiei locale.
Pe 15 august, de Sfânta Maria, la bâlciul de Ziua comunei Măciuca, George Simion a umblat prin mulţime, împărţind invitaţii la nunta lui, care va avea loc sâmbătă, 27 august, în satul Oveselu.
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR.
Grandomania liderului naţional al AUR, populismul extremist şi circul public vor aduce probabil partidului câteva procente în plus la alegerile următoare. Televiziunile vor contribui din plin la imaginea pe gratis a partidului considerând evenimentul nunţii sale unul cu rating ridicat.
Până una alta, din buget, Poliţia va cheltui în weekend pentru a asigura un trafic rutier fluid în zonă, siguranţa şi ordinea pentru participanţi. Liniştea nu o va putea asigura pentru că liderii AUR nu fac linişte, ci caută să aducă cât mai mult zgomot în comunităţile pe unde trec!

Traian GUMINSKI

Sursă foto: Facebook, George Simion