Nu aţi scăpat de Bogdan Ţigaret

I-au pus beţe în roate lui Bogdan Ţigaret încă de când şi-a anunţat intenţia de a candida independent pentru un loc în Consiliul Municipal. Vorbim de capetele seci din partidele politice. O parte a presei a primit ordin să îl denigreze şi să răspândească zvonuri negative la adresa sa. Primarul interimar al Râmnicului nu i-a aprobat să îşi strângă semnăturile necesare candidaturii în stradă, aşa cum a aprobat tuturor partidelor şi independenţilor care au solicitat acest lucru.

L-au sabotat cum au putut intervenind la unii cetăţeni pentru a nu îi da semnătura necesară candidaturii. Cu toate acestea a reuşit. La această oră lui Bogdan Ţigaret îi mai lipsesc mai puţin de o sută de semnături pentru a putea candida. Şi suntem siguri că le va strânge în perioada legala (26 aprilie este ultima zi de depunerea candidaturilor).
Redacţia “Eveniment Vâlcean” îl susţine în acest demers şi va încerca să îl ajute şi în campania electorală!
Politicienilor, nu aţi scăpat de Ţigaret! Iar dacă va reuşi, exemplul său va fi urmat în viitor de mulţi alţi râmniceni de valoare care vor încerca să candideze singuri fără a se înregimenta unor adevărate găşti care promovează interesele unor grupuri politice, şi nu ale cetăţenilor!

Traian GUMINSKI