Noi investiţii în Muereasca

Ion Ungureanu este unul dintre cei mai populari edili liberali din Vâlcea. În timpul mandatelor sale, viaţa celor din Muereasca s-a îmbunătăţit constant.

Edilul caută permanent soluţii la problemele localnicilor. Primăria va amenaja în acest an un Târg de Săptămână în satul Muereasca unde amplasamentul pentru investiţie a fost deja pregătit. Este vorba de o zonă de peste 1500 metri pătraţi unde cetăţenii din localitate vor găsi produse pentru gospodăriile lor. Mulţi producători agricoli vor avea astfel ocazia să îşi vândă produsele şi să cumpere altele de care au nevoie. Pe vremuri în astfel de târguri existau deseori şi schimburi de produse agricole sau animale.
În satul Muereasca de Sus primarul vrea construirea nui nou pod. Investiţia este una importantă de peste 4 miliarde de lei şi pentru finanţare este nevoie de Guvern. Primarul speră că proiectul depus pe OG 28 va primi aprobare pentru finanţare.
Consiliul Judeţean intenţionează să reabiliteze din nou drumul care merge spre celebra Mânăstire Frăsinei şi să asfalteze o mare porţiune din el. (T.G.)