Necrolog: PNL în doliu, după decesul lui Nicolae Jivan

Filiala Vâlcea a Partidului Național Liberal anunță cu profundă tristețe decesul celui care a fost colegul nostru, Nicolae Jivan (7 iunie 1952 – 21 septembrie 2022).
Nicolae Jivan a fost un reputat inginer chimist, deținător al unui doctorat, un profesionist desăvârșit. Educația și activitatea sa, valorile care l-au inspirat de-a lungul întregii vieți, l-au determinat ca imediat după 1989 să fie unul dintre cei mai importanți membri ai Partidului Național Liberal din județul nostru. Astfel, el s-a numărat printre membrii refondatori ai Filialei noastre în februarie 1990. Dovadă a prețuirii de care s-a bucurat printre colegii noștri stă și faptul că în acel an de reînceput al activității partidului, 1990, Nicolae Jivan a fost ales președinte al organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea. Din această poziție a avut un rol decisiv în reafirmarea tradiției liberale prin înființarea memorialului “I.G. Duca”. În bogata sa activitate în slujba cetățenilor, Nicolae Jivan a exercitat trei mandate de consilier județean (1992-2000) și a fost primul liberal care a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea (1996-2000).
Apreciat de colegii liberali, atât la nivel național, cât și local, Nicolae Jivan a fost iubit de prieteni și de familie și prețuit de către cei pe care i-a reprezentat. Plecarea lui lasă un gol semnificativ pentru noi toți.
Exprimându-ne profundul regret față de această pierdere, transmitem familiei și prietenilor condoleanțe, asigurându-i în același timp de întregul nostru sprijin.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace cu cei drepți!

Filiala PNL Vâlcea