Moș Nicolae, în vizită la Mateești: se reabilitează sediul primăriei

Moș Nicolae nu i-a uitat nici mateeștenii, cărora l-a adus daruri pe măsură. Astfel, a fost semnat contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare și Compania Națională de Investiții a demarat licitația pentru reabilitarea sediului Primăriei Mateești, urmând execuția.
Deși gurile rele nu aprobă realizările actualei administrații, scornind tot felul de neadevăruri și inducând lumea în eroare, schimbările se văd cu ochiul liber, în toate colțurile comunei, nu numai “la Centru”, cum era până acum.
“Mă așteptam la o opoziție constructivă și cu idei bune pentru dezvoltarea localității, nu niște păpușari ascunși după paginile fake de Facebook care atacă cu minciuni și reclamații. Vă spun cu mâna pe inimă, nu mă intimidați pentru a mă opri din activitatea mea și mă faceți mai puternic. E adevărat, unele schimbări creează pe moment disconfort, dar acesta este pentru o perioadă limitată de timp. Cu răbdare o să avem în sfârșit o comună cum ne-am dorit în ultimii 30 de ani. Sănătate și Doamne ajută!“, spune primarul localității, Cosmin Anghelescu.