Minori din Drăgăşani bănuiţi de furt

Poliţişti din municipiul Râmnicu Vâlcea au depistat trei minori, bănuiţi de furtul mai multor mărţişoare, brăţări, broşe, magneţi de frigider, rame foto şi alte bunuri, în valoare de peste 1.000 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 8/9 martie a.c., minorii S.C.R., de 12 ani, O.L., de 10 ani şi V.I., de 8 ani, toţi din municipiul Drăgăşani ar fi pătruns într-un cort confecţionat din material textil, neprevăzut cu sistem de asigurare antiefracţie şi care era amplasat în zona complexului Hermes, de unde ar fi sustras mărţişoare, brăţări, broşe, magneţi de frigider, rame foto şi alte bunuri în valoare de peste 1000 de lei.
Minorii au fost depistaţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona Haltei C.F.R. Ostroveni, având asupra lor bunurile ce fac obiectul cercetării. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.