Minore dispărute de acasă, identificate de poliţiştii vâlceni

Polițiștii Poliției orașului Brezoi, Postului de Poliție Căineni și Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat 2 minore de 15 și 14 ani, dispărute de la domiciliu. Fetele au fost redate în siguranță familiilor.

La data de 22 martie a.c., polițiștii Poliției orașului Brezoi și cei ai Postului de poliție Câineni au depistat o minoră de 15 ani, din Brezoi, dispărută de acasă din data de 19 martie a.c.
În fapt, în seara zilei de 21 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de mama fetei că aceasta a plecat de acasă la data de 19 martie a.c., în urma unei discuții contradictorii cu părinții, pe motiv că tânăra are mai multe absențe la școală.
Au fost demarate imediat verificările, fata fiind găsită de poliție în comuna Câineni, la domiciliul unei cunoștințe.
Minora a fost redată în siguranță familiei.
La data de 22 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat o minoră de 14 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Crețeni.
În fapt, la data de 17 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de mama fetei, că aceasta a plecat de bunăvoie de acasă, însoțită de prietenul său, un tănăr din comună.
Polițiștii au început investigațiile, fata fiind depistată în comuna Pirscoveni, județul Olt, la domiciliul bunicilor săi.
Minora a fost redată părinților.