Ministrul Transporturilor, în vizită de lucru pe DN 7! Lucrările pe cele două șantiere au fost finalizate!

Prefectul Radu Renga a efectuat luni, 28 noiembrie 2016, o vizită de lucru pe Drumul Naţional 7- Valea Oltului, în punctul Cârligul Mic, alături de Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, dar şi de reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Vizita ministrului a avut loc la doar o lună de la începerea lucrărilor de consolidare a Viaductului menţionat. În acest moment, traficul a fost reluat pe ambele benzi de circulaţie în cele două zone în care s-a lucrat, şi anume în zona Câineni-Boița și în zona viaductului de la Cârligu Mic. Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, zona Câineni a fost deschisă circulației, fără restricții, porțiunea modernizată având o lungime de aproape șapte kilometri. Este vorba de aproximativ trei kilometri pe care drumul a fost lărgit la trei benzi și patru kilometri pe care există patru benzi de circulație. în octombrie, au demarat lucrările de consolidare a Viaductului Cârligu Mic. Traficul a fost reluat şi aici fără semaforizare și pe acest sector, lucrările urmând să fie finalizate în primăvara anului 2017.
Vizita ministrului Sorin Buşe în judeţul Vâlcea s-a încheiat, la propunerea prefectului Radu Renga, la intersecţia DN 7 Piteşti- Sibiu cu DN 64-variantă. Reprezentatul Guvernului în teritoriu a propus amenajarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului. În urma analizei, la faţa locului, Ministrul Transporturilor a solicitat conduceri Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere- Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova executarea, în regie proprie, a sensului giratoriu în cel mai scurt timp.