Meci de retragere pentru Ramona Farcău

Fosta mare campioană a vândut personal câteva bilete pentru partida de gală care va avea loc pe 5 august, în sala sporturilor Traian.


Fosta handalistă a Oltchimului și a echipei naționale a României se va retrage oficial din activitatea competițională în cadrul unui meci care va avea loc pe 5 august în sala Traian din Râmnicu Vâlcea. La partida demonstrativă vor participa toate jucătoarele care în anul 2010 au ajuns în finala Ligii Campionilor, pierdută în fața danezelor de la Viborg. Fosta extremă a revenit la Râmnicu Vâlcea pentru a vinde personal câteva bilete pentru meciul de retragere și pentru a susține o sesiune de autografe. Vâlcenii, mari iubitori de handbal feminin, abia așteaptă să le revadă în teren pe Farcău, Steluța Luca, Luminia Huțupan sau Narcisa Lecușanu. Ramona Farcău, dar și fostele sale colege de la Oltchim speră să joace în fața unor tribune pline, așa cum se întâmpla și acum câțiva ani le meciurile europene. Ramona Farcău a cunoscut consacrarea la HC Zalău, echipă de unde s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, alături de care a câștigat Cupa Cupelor și a ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni. Fosta extremă a evoluat ultima dată în eșalonul inferior, la Dinamo București. “Este meciul meu de retragere, dar în același timp se vrea să fie un moment de a ne bucura de ceea ce a fost Oltchim, echipă finalistă a Champions League 2010 și un prilej de bucurie pentru întâlnire a tuturor fetelor, a staff-ului. Am ceva emoții că mă aflu aici, probabil se vor accentua pe zi ce trece și punctul culminant o să fie pe 5 august. Aici m-am simțit ca acasă, întâlnirea cu fanii o să fie deosebită, aici am avut cel mai frumos public. Abia aștetăm să retrăim acele emoții. Pe vâlceni îi aștept cu drag la sală. Sper să iasă un meci frumos pentru toată lumea, ar fi frumos să fie tribunele pline”, a declarat Ramona.

“Așteptăm să vină suporteri mulți la acest meci. Eu aștept cu nerăbdare data de 5 august. Prietena și colega mea de la Oltchim și de la echipa națională o să-și arate din nou valoarea. Noi promitem să facem un handbal de calitate”, a completat fosta sa colegă, cel mai bun portar din toate timpurile, Luminița Huțupan-Dinu. (G.C.)