MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ: “Live Music Summer Camp Brezoi 2022”

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul de muzică „Live Music Summer Camp Brezoi 2022”.
Evenimentul se va desfășura în perioada 17 iunie – 04 septembrie a.c., în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, în Baza Sportivă, din orașul Brezoi, județul Vâlcea, iar accesul va fi permis pe bază de bilete sau abonamente.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la eveniment.
Jandarmii vor fi prezenți în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de afluire și defluire ale participanţilor la eveniment.
Pentru desfăşurarea evenimentului în condiții de siguranță, recomandăm participanților următoarele:
– să vină din timp la eveniment, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare;
– să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă „112”;
– din raţiuni de siguranţă publică, să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase (pentru detalii suplimentare, consultați site-ul organizatorului – www.brezoiullumii.ro ).
Totodată, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Reamintim că, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la astfel de evenimente a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment. (IJJ VÂLCEA)