MÂNDRIE: Ștefan Pănoiu, zece la fotbal, zece pe linie la Bacalaureat!

Fotbalistul vâlcean, Ștefan Pănoiu, a reușit să strângă 40 de meciuri în tricoul echipei Rapid București, alături de care a reușit promovarea în primul eșalon fotbalistic, la capătul unui sezon dificil.

Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan este unul dintre jucătorii de perspectivă din România și mai mult ca sigur se va lupta pentru un post de titular. După ce și-a făcut junioratul la Râmnicu Vâlcea, tânărul a fost dorit de mai multe cluburi din România, dar a ales gruparea giuleșteană, pe vremea când Rapid evolua în eșalonul al treilea. Interesant este că vâlceanul are un talent aparte și la pictură și a participat la mai multe expoziții.

Licean de nota zece

Faptul că practică fotbalul de performanță nu a făcut ca Ștefan să lase pe locul doi școala. Nici pe departe. Rapidistul a obținut media 9,98 la examenul de Capacitate și a “recidivat” la Bacalaureat, unde a obținut zece pe linie la matematică, română și chimie și a impresionat pe toată lumea, de la tehnicienii de la echipă și colegi,, până la profesori și familie. Performanța sa este una impresionantă având în vedere că a obținut singura medie de 10 din liceu și singura notă de zece la matematică.
“De câteva zeci de minute pielea îmi este de găină, lacrimile îmi umezesc ochii și un amalgam de trăiri și întrebări îmi inundă gândurile. Ștefan Călin Pănoiu este un adolescent de zece. 10 matematică, 10 română, 10 chimie. 10 pentru educația lui. 10 pentru modestia lui. 10 pentru moralitatea lui. Singura medie de zece pe liceu, singurul zece la matematică din Liceul Pedagogic de unde a plecat. Ștefan ești chiar Mare. Toți din familie plângem de fericire. Ștefan, să faci cea mai bună alegere pentru viitorul tău. Felicitări Ștefan!”, spune mătușa lui Ștefan, Adriana Păunescu.
Comentariile la postare sunt emoționante. Tânărul Ștefan Pănoiu ne reprezintă cu mândrie județul Vâlcea atât pe plan sportiv, cât și la învățătură. Felicitări, Ștefan Pănoiu!