Magia sărbătorilor continuă: pe 5 decembrie, râmnicenii sunt așteptați în Scuarul Mircea cel Bătrân la spectacolul „Ajunul lui Moș Nicolae”

Seria spectacolelor derulate în centrul Râmnicului sub genericul „Decembrie Magic” continuă luni, 5 decembrie, cu evenimentul „Ajunul lui Moș Nicolae”. Pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân vor urca, de la ora 17.30, elevii Școlii de Dans Ru Apollo alături de Andreea Ștefan și vor fi urmați – la ora 17.55 – de momentul „Astă seară-i seară mare!” oferit de Teatrul Municipal „Ariel” și Corul „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” și – la ora 18.20 – de recitalul „Seară de Moș Nicolae” al solistei Simona Nae. De la ora 19.10, centrul civic va răsuna de vocile clujenilor din grupul „Ad Libitum Voices”, care vor combina, în stil pop-opera, refrene cunoscute și melodii specifice sărbătorilor de iarnă, spre încântarea tuturor celor prezenți.
Tot luni, 5 decembrie, pe baza programărilor făcute anterior de unitățile preșcolare și școlare din oraș, Primăria va începe distribuirea celor aproape 10.000 de pachete-cadou ce urmează să ajungă la micuții de la creșe și grădinițe, precum și la elevii claselor primare din Râmnic.