Locuitorii comunei Popești refuză să se întoarcă la trecut

Un sondaj realizat la începutul săptămânii de un partid parlamentar în comuna Popești arată că actualul edil, Aurora Măgură baneficiază de susținerea și simpatia a 71% din locuitori.

Pe formularul de sondare au fost trecuți foștii edili ai comunei Constantin Șerban și Alin Popescu, dar este evident că realizările actualului primar Aurora Măgură, schimbările în bine din localitate și modernizarea comunei au determinat locuitorii să refuze întoarcerea la un trecut nu foarte îndepărtat, dar foarte trist.
Înainte de a fi ales primar, în 2016, primar, Aurora Măgură a lucrat pe post de asistent social. Apropierea de oameni a făcut-o să-i înţeleagă, să le asculte problemele, să le fie aproape: „Reuşesc să am comunicare cu persoana respectivă, chiar dacă nu pot să-i dau dreptate, pentru că unele situaţii sunt în afara legii. Am dorinţă, am răbdare, am capacitatea de a asculta fiecare problemă a cetăţeanului, iar toate acestea le-am dobândit datorită funcţiei de asistent social. La solicitarea cetăţenilor am ajuns primar. Voi candida în acest an pentru un nou mandat spre a finaliza proiectele începute dar și pentru a promova altele. Popeștiul trebuie să ajungă din urmă localități rurale de top din județ și o va face deoarece avem o echipă administrativă dedicată care are posibilitatea și capacitatea să administreze eficient localitatea”, ne-a declarat primarul localităţii Popeşti, Aurora Măgură. (T.G.)