Liberalii din Consiliul municipiului Râmnicu Vâlcea se pregătesc să distrugă PIEȚE PREST SA

Piețe Prest SA este societatea care de ani buni are grijă de imaginea orașului Râmnicu Vâlcea. Are în administrare piețele, târgurile și oboarele din municipiu, parcăril,e dar și spațiile verzi. Și se mai ocupă și de curățenie.
Municipiul este, în fiecare an, plăcut ochilor prin curățenie și prin vegetația plantată și îngrijită de cei de la Piețe Prest.
Bineînțeles că unor imbecili nu le plac florile și spațiile curate, așa că tot de ani buni urlă, mai ales pe o pagină cvasianonimă de pe facebook și printr-o fițuică de partid, împotriva cheltuielilor angajate de primărie pentru a avea orașul frumos. Dacă era murdar și nu avea flori strigau că Gutău nu este gospodar. Dacă este curat și întreținut: de ce se pun panseluțe. Ăștia sunt haterii useriști și liberali.
Bineînteles că nu vor țipa acum că o sumă imensă va fi cheltuită de primărie, la presiunea lui Virgil Pîrvulescu, pentru a se achiziționa terenuri pentru un așa zis parc industrial și pentru înființarea unei societăți care să administreze acest parc.
Virgil Pîrvulescu își va onora astfel una din obligațiile față de sponsorii săi din campania electorală, care-i sunt și prieteni de chefuri, și va cumpăra cu banii primăriei niște terenuri pe care nu se poate construi nimic, fără valoare utilizabilă, poluate, la margine de oraș. Vedeți cine sunt proprietarii acestor terenuri și aflați imediat apoi de ce l-au ajutat în campanie cu bani mulți pe Pîrvulescu. În noua societate a primăriei ce o înființează tot Pîrvulescu, pe posturi bune de frecat menta și de luat salarii moca de la stat vor fi angajați sinecuriștii din PNL și USR care țipă disperați de câteva luni că au muncit în campaniile electorale de anul trecut și vor și ei un loc de muncă la stat.
În paralel cu aceste mârșăvii politico administrative, liberalii se pregătesc să acapareze PIEȚE PREST și să o pună pe butuci.
Societatea este condusă acum de directoarea Adriana Popescu, vechi funcționar al primăriei, om cu experiență și rezultate percepute în mod eronat de gașca useristo-liberală ca fiind “omul lui Gutău”. Pentru a o da jos, liberalii vor acapara în ședința consiliului de joi, 22 aprilie, și Consiliul de Adminnistrație PIEȚE PREST, unde îi vor promova pe următorii executanți de ordine de partid: Ungureanu Gabriela, Stanică Raluca, Șerban Radu, Martoiu Elena și Carianopol Violeta.
Urmează schimbarea doamnei Adriana Popescu și înlocuirea cu un marțafoi politruc, pentru că în țara asta nu mai există directori apolitici profesioniști, ci numai politruci, dar și schimbarea șefilor de piață.
Săptămâna trecută deja grobiabul M.. un lătrator de serviciu din cartierul Traian al liberalilor și-a făcut “cumpărăturile” în piața centrală, uitând să plătească, dar anunț\nd comercianții că în curând el va fi noul șef de piață centrală.
Poate acum râmnicenii vor înțelege de ce luni în șir consilierii PNL și USR au sabotat orice proiect al actualei administrații, au jignit, au țipat, au ales viceprimarii prin vot nesecret tip fraudă, au sabotat ședințele au acuzat secretarul primăriei pe nedrept și s-au dat în spectaciol. Pentru că băieții sunt la furat. La furat de posturi, de terenuri, de bani, societăți. La jefuit și distrus orașul. La muls bugetul public. Nu este Râmnicu Vâlcea singurul oraș din țară în care aceste hoarde fac așa ceva, sprijinite deseori de o neprofesionistă presă locală.
Ce face însă primarul Mircia Gutău? Păi, a făcut acest om tot ce a fost posibil pentru a salva ce se mai putea salva, pentru a duce proiecte importante la bun sfârșit și pentru a apăra bugetul Râmnicului de peștii piranha liberali, dar acum nu poate face mai mult. Nu poate pentru că amețiți de minciuni sau naivi, sau pur și simplu indolenți râmnicenii au votat o majoritate toxică de consilieri. Și nu poate pentru că Râmnicu Vâlcea trebuie să aibă buget votat, iar dacă ar mai purta un război pe marginea bugetului cu idioții și infractorii, primăria ar rămâne pe termen nedefinit într-un blocaj fără buget și multe proiecte aflate în derulare nu ar mai primi finanțarea guvernamentală sau europeană.
Acum trebuie să suportăm cu toții pedeapsa pentru că unii dintre noi au votat PNL sau USR la Consiliul Local, iar PNL și USR au împreună un consilier mai mult decât PER și PSD împreună. Pentru acest om în plus în consiliu vor suferi 90 de mii de vâlceni. Iar câteva sute de profitori și șnapani vor profita și vor prospera.
În final, o felicităm pe directoarea Adriana Popescu de la PIEȚE PREST SA pentru întreaga activitate și pentru abnegația dovedită în transformarea unei societăți mici și cu multe răspunderi într-o unitate etalon. Avem sute de fotografii și vom mai face câteva în aceste zile în piețe, parcuri, străzi, poduri, spațiile verzi. Când noua echipă habarnisto politică, ce o vor promova cei din PNL și USR, va face praf PIEȚE PREST, vom publica pozele să le aduce aminte râmnicenilor ce oraș aveam și cum și-au bătut joc de el votând prost.

Traian GUMINSKI