Liberalele Mihaela Andreianu şi Cecilia Văduva, în conducerea OFL

Duminică, 17 decembrie 2017, la Palatul Parlamentului, a avut loc Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale (CN al OFL). În cadrul acestui Congres, femeile liberale din toată ţara şi-au ales o nouă conducere pentru următorii 4 ani. În urma scrutinului, doamna deputat Florica Cherecheş a fost aleasă în poziţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale.


Organizaţie Femeilor Liberale (OFL) din judeţul Vâlcea a participat la acest congres cu o delegaţie numeroasă, formată din 32 de persoane. Conform deciziei Biroului Politic Judeţean al OFL Vâlcea din 5.12.2017, delegaţia vâlceană a susţinut moţiunea „Forţă în unitate” a doamnei deputat Florica Cherecheş, ce pune accent pe rolul femeilor în politica românească, pe implicarea lor în politicile demografice şi de sprijinire a familiei, muncă şi protecţie socială, educaţie şi sănătate.


Din partea OFL Vâlcea, la alegerile de duminică pentru alegerea noului Birou Politic Naţional al Femeilor Liberale au candidat doamnele Mihaela Andreianu şi Cecilia Văduva. În urma votului dat de cele aproximativ 1200 de delegate prezente la Congres, doamna Mihaela Andreianu a fost aleasă Vicepreşedinte pentru Educaţie, Cercetare, Cultură, Culte, Minorităţi şi Sport, iar doamna Cecilia Văduva a fost aleasă preşedinte la Comisia de Arbitraj al OFL. Prezenţa celor două în forul decizional al Organizaţiei Femeilor Liberale reprezintă o recunoaştere a forţei Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Vâlcea în cadrul structurilor interne ale Partidului Naţional Liberal.