Liber la desfrânare sexuală și sclavie colonială, dar interzis la credință și spovedanie

Suntem o națiune pe cale de autodistrugere. Corupția a învins, iar cei care au strigat ani în șir “corupția ucide” sunt exact cei care conduc acum țara noastră spre o colosală mizerie și decadență.
Am fost taxați groaznic, acei jurnaliști, care anul trecut spuneam că este de râsul curcilor ca într-o țară care eminamente s-a bazat secole în șir pe credința ortodoxă și pe existența familiilor numeroase să alegem președinte un neortodox, fără copii și acuzat că a vândut copii altora pe la străini.
Acum mulți ani scriam un editorial într-un ziar al cărui patron avea doi copii, dar care m-a criticat că susțineam că nimeni nu ar trebui numit într-o funcție importantă în stat dacă nu este și părinte pe considerentul că nu ar avea niciodată capacitatea să empatizeze cu milioanele de români care se chinuiesc să crească unul sau mai mulți copii.
Se va rezolva pe cale naturală. Ne vor cotropi țiganii cărora nu avem voie să le spunem țigani și necredincioșii migratori imediat ce va trece nebunia cu virusul ucigaș.
Cuvintele profetice ale mitropolitului Bartolomeu Anania:
“Ca să distrugă România sunt conştienţi că trebuie întâi să distrugă Biserica Ortodoxă”, prind acum viață și noi nici nu remarcăm drumul pierzaniei. Milioane de români traiesc de pe o zi pe alta.
Din cauza crizei economice generate de coronavirus, în România sunt înregistrați oficial peste un milion de șomeri. Dar singurii cărora Guvernul le poartă de grijă sunt notarii, avocații și executorii. Da, ați citit bine! Pe perioada stării de urgență, Guvernul Orban a decis că aceștia nu vor plăti chirii sau utilități, deoarece ”suferă” de reducerea numărului de clienți. Cinic, dar adevărat!
Milioane de oameni nu mai au voie să se căsătorească religios, să țină pomeniile, să-și îngroape morții după tradiție, să se spovedească în biserici sau să se roage în lăcașul domnului. Niciun regim , nici cel fascist, comunist, nici dictatura militară sau a lui Ceaușescu nu a reușit să facă așa ceva.
O face acest Klaus și marionetele lui din Guvern care acum, în preajma Sfintelor Paști, ne mai spun să nu ne ducem în vizită la părinți sau bunici că ne pândesc patrulele represive pe străzi, să stăm printre străini dacă suntem acolo că altfel ne vor carantina ca să ne păzescă de un virus. Un virus care nu face nimic rău celor ce încalcă ordonanța și circulă nopatea pe străzi spre aeroporturile din Cluj sau Sibiu unde îi așteaptă avioanele care să-i ducă în sclavia colonială.
Președintele Klaus Iohannis a promulgat săptămâna trecută legea privind introducerea educației sexuale în școli. Cum toată lumea este ocupată cu coronavirusul, știrea a trecut neobservată, dar nu-i nimic o să aveți ocazia să vă gândiți la acest lucru atunci când cel mic va veni de la grădiniță să vă povestească cum e cu masturbarea! Acesta este unul dintre subiectele care ar trebui predate la grupa de vârstă 0-6 ani! Poate că pe dumneavoastră vă preocupă să meargă singur la baie și să scape de pamperși, dar pentru organizațiile internaționale prioritatea este ca toți copiii să învețe de mici să-și procure singuri plăcere!
Documentul care prevede predarea noțiunii de masturbare la copiii între 0 și 6 ani este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății, în colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate.
O bună educație sexuală este considerată esențială ca pregătire pentru mersul la școală, astfel că la grupa de vârstă de 4-6 ani se consolidează cunoștințele despre organele sexuale și masturbare și se trece direct la prietenie și dragoste față de persoanele de același sex. Dacă asta nu e îndoctrinare pe față, sincer nu știu ce altceva ar putea să fie!
Stăm închiși în case și ne temem de un virus de gripă când afară leprele țării ne vând străinilor pădurile, ne îndatorează pe sute de ani, ne exportă forța de muncă, ne distrug agricultura și se îmbogățesc din afaceri cu echipamente medicale.
Cei care ar trebui să aibă grijă de acest popor îi pedepsesc pe cei care mai cred în Dumnezeu și se roagă la el, îi plantează în posturi bine plătite pe derbedeii pământului, promovează prostituatele de lux din partidul putere, distrug spitalele, golesc bisericile și ne izolează pentru a nu mai putea fi uniți. Niciodată.
Plătiți regește polițiștii și jandarmii îi vânează pe bătrâni ce întârzie pe afară mai mult decât au voie și îi bat pe tinerii care au curaj să umble noaptea pe străzi. Deveniți uneltele Diavolului oamenii în uniforma plătită de noi ne hăituiesc să stăm în case, să nu vedem porcăriile guvernanților, furtișagurile lor fără de număr, defrișările ilegale.
Prin școli se adună praful pe bănci. Fără școală și fără credință, fără bani și fără locuri de muncă, cu sănătatea șubrezită, fără acces la spitale dacă nu avem corona virus, fără stomatologi, deci și fără dinți, suntem o turmă prostită, mințită, jefuită și pregătită spre a se devora de foame.
Nu avem voie să lucrăm decât pe plantațiile multinaționalelor sau pe ogoarele străinilor. Nu avem voie să mai visăm sau să evoluăm. Preoții ne sunt închiși singuri în biserici. Pe afară umblă Diavolul și slujitorii săi îmbrăcați în galben și fără lumină. Lumina le-a murit din inimă și din suflet și încearcă acum să o stingă și pe a noastră.
Dar dacă ne-am strânge în fața lăcașurilor noastre milenare cu toții în Noaptea Învierii ar avea cătușe să ne pună la toți? Și procese verbale de amenzi pentru milioane de oameni?
Dacă ne-am spovedi la grămadă, cu toții în genunchi în fața Domnului pe străzi și am recunoaște că am păcătuit și că păcatul nostru principal este lașitatea, oare am primi iertare și curajul de a CREDE și de a lupta pentru credința noastră?
Sau mai bine să stăm în case și să ne mințim că totul va fi bine?

Traian GUMINSKI