Lecția bulgară și logica pentru care românii ar trebui să voteze AUR

Cu cinism și pragmatism toți activiștii propagandiști ai PSD și PNL promovează, prin toate mijloacele media ce le au la dispoziție, ideea că primarii nu ar trebui să candideze din partea AUR deoarece, ulterior, nu vor avea niciun sprijin financiar guvernamental și european și că românii nu ar trebui să voteze AUR deoarece UE nu va fi de acord cu un Guvern al nostru care să aibă în componență AUR și că nu agreează acest partid.
Ei, bine, tocmai pentru că UE nu vrea, ar trebui să votăm AUR. Pentru că europarlamentarii PSD și PNL, dar și premierii și președinții dați de aceste partide, au dovedit că nu pot și nu vor să pună sula în coaste nemernicilor europeni ce-și bat joc de noi. Nu au blocat niciodată și ei o decizie a UE favorabilă țărilor care își bat joc cu obstinație de populația țării noastre.
Nu putem accepta să fim tratați ca o colonie de prostovani. Este normal ca toate tările să aibă pare de aceleași drepturi, același respect. Și se pare că, din păcate, nu putem fi luați în seamă de această clică conducătoare din UE decât dacă trimitem în Parlament un grup masiv de eurodeputați cu tupeul și determinarea lui George Simion.
Acesta a fost numit deseori golan de către jurnaliștii aserviți puterii sau găștii globaliste useriste.
Dar cu niște derbedei politici precum cei ce conduc Austria și Olanda, exact de un stil golănesc de a răspunde avem nevoie.
Bulgaria a adoptat recent un comportament de acest tip. Dacă în prezent la conducerea țării noastre ar fi un Guvern AUR, am putea face și noi acest lucru, iar austriecii, ce au jefuit resursele țării noastre, mai ales de când președintele nostru este nesimțitul Klaus, ar primi ceea ce merită.

La granița Oryahovo-Bechet (Bulgaria-România). camioane grecești, cu mărfuri din Grecia cu destinația Austria, precum și camioane ungurești, românești, cehe, austriece și turcești pentru transporturi internaționale, cu destinația de asemenea Austria, sunt ținute într-o parcare din vama Oryahovo. Li s-au reținut autorizațiile de circulație și documentele pentru mărfuri, motiv pentru care nu pot nici să înainteze spre teritoriul României pentru a-și continua drumul, nici să se întoarcă în Grecia.
Răspunsul autorităților bulgare de acolo este că au o problemă cu mărfurile cu destinația Austria și trebuie să primească răspuns de la Sofia pentru a debloca autovehiculele. La intrarea lor pe la granița greco-bulgară de la Promachonas-Kulata, nu a existat nici o informare nici din partea poliției elene, nici, desigur, din partea poliției bulgare, astfel încât acestea să se întoarcă și să aleagă un alt traseu (prin țări terțe). I-au lăsat să intre normal, să plătească taxele de drum pe tot traseul în Bulgaria pentru a-i bloca în vama Oryahovo!
Șoferii au fost informați de poliție că vehiculele încărcate cu marfă vor fi ținute acolo timp de 7 zile și abia apoi le vor da drumul.

Toată această situație a apărut din cauza exercitării veto-ului de către statul Austria împotriva integrării Bulgariei și României în tratatul Schengen și fac acest lucru drept contramăsură pentru această acțiune!
Are curaj vreun parlamentar sau europaralmentar social democrat sau liberal să solicite premierului Ciolacu să reținem și noi tirurile pentru Austria? Pariem că NU.
Sigur cei de la AUR ar face acest lucru!

Traian GUMINSKI