Laurențiu Cazan, membru al Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO

Deputatul liberal Laurențiu Cazan a anunțat azi, 19 februarie, că face parte din Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO, iar printre obiectivele sale se va afla și efectuarea de anchete parlamentare și supravegherea modului îm care ministerele și administrațiile publice aplică și respectă Carta UNESCO.

“Am devenit membru al Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO, în urma votului plenului reunit.
Această comisie este organul de lucru al Parlamentului României care supervizează relația cu UNESCO la nivel național, cu scopul promovării imaginii culturale, științifice și patrimoniale a României în lume.
Printre sarcinile mele se numără și examinarea proiectelor și a propunerilor legislative care vizează relația cu UNESCO, voi solicita rapoarte, informații și documente de la autoritățile publice, voi efectua anchete parlamentare și voi supraveghea modul în care ministerele și restul organelor administrației publice implicate respectă și aplică Carta UNESCO în domeniile lor specifice de activitate”, precizează deputatul PNL Laurențiu Cazan.