“Lash Marathon 2019” – eveniment de excepție la Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea va găzdui pe 8 decembrie, pentru prima dată, unul din cele mai frumoase evenimente din industria beauty, “Lash Marathon”.

Acest eveniment este unul caritabil, creat special pentru a dărui frumuseţe doamnelor fără posibilităţi financiare. Lash Marathon are loc în apropierea sărbătorilor de iarnă şi reuneşte mai multe specialiste în frumuseţe şi tehniciene în aplicarea extensiilor de gene din întreaga ţară.
Fondatoarea acestui eveniment este Sibel Cristea, care a iniţiat “Lash Marathon” anul trecut, la Constanta, unde au participat peste 20 de tehniciene. Anul acesta, cu acordul ei, s-au alăturat mai multe oraşe, acestea fiind Bucureşti, Craiova, Drobeta Turnu Severin şi Râmnicu Vâlcea.
Acestea se vor reuni pentru a deveni ajutoarele lui Moş Crăciun. Ele vor dona o zi de muncă din viaţa lor şi vor oferi gratuit un set de extensii de gene femeilor care îşi doresc să fie frumoase. Împreună vor să facă o diferenţă în această frumoasă lume, iar printre participante se află nume mari din industria beauty la nivel local printre care: Raluca Necşoiu, Carmen Stanca, Simona Tănase sau Alexandra Deaconescu.
Acţiunea va demara la ora 10.00, în 8 decembrie, la Paradis Events. Domnişoarele şi doamnele care doresc să beneficieze de tratament pot să se înscrie sau să obţină informaţii suplimentare la telefon: 0760 494 414.