Lansare roman “Povești despre cum ești” de Andreea Ionescu, luni, 29 aprilie 2024, de la 17,30, la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea

RemasterDirector_1a5c03258

Lansarea romanului “Povești despre cum ești” de Andreea Ionescu, luni, 29 aprilie 2024, de la 17,30, la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea.

Andreea Ionescu este scriitoare, licențiată în Științele Comunicării și autoarea romanului “Brândușa Numărul Șase”, premiat și publicat la Editura Universitară.
Făcând parte din tânăra generație de autori români, Andreea Ionescu mărturisește că este dependentă de poveștile pe care le oferă oamenilor și că nu s-ar putea opri niciodată din a transcrie ce-i dictează sufletul. Om de litere, creatoare la “Bucurii Andreice”, mamă a trei copii, Andreea Ionescu semnează volumul “Povești despre cum ești”, o carte despre geografia interioară a oamenilor pe care îi descrie autentic, cu trăirile și cu zbaterile lor, cu plusurile și cu minusurile vieții, cu puterea infinită de a iubi și de a da de pământ cu iubirea. Un abecedar al sentimentelor încercate de rațiune, plin de emoție până la ultima frază, care colonizează în paginile sale complicatul portret uman, analizat până în miez.
„Povești despre cum ești” intră în categoria „cărților de întors pe dos”, fiind o sursă de citate, un dicționar scris din inima minții, intim și nuanțat. Noul roman este o invitație spre a ne accepta cu bune și cu rele, cu splendoarea imperfecțiunii noastre. O hartă literară, inventată pentru a ne regăsi între noi, în lumină și iubire, un discurs de parcurs cu porția și inima sus, pe parcursul căruia vom simți că suntem, pe rând, personajul principal. Viețile noastre nu au fost nicicând mai privite sub lupă și rescrise mai înduioșător, în speranța că toți ne vom recunoaște acolo, într-un pasaj. (Sursa: prof. dr. Florin Epure – director Direcția Județeană pentru Cultură Vâlcea)