Lansare de carte și recital de rock medieval

Luni, 20 martie, ora 18.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann! Intrarea liberă!

Începutul de săptămână la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea debutează cu o lansare de carte și un recital de rock medieval. După un turneu prin țară scriitoarea Maria Munteanu se oprește și la Rm Vâlcea, în județul natal, pentru a vă face cunoscut domniilor voastre cel mai recent volum care poartă semnătura sa.
Este vorba de Lacriman- Ultimul Descendent al lui Dracula. Evenimentul editorial la care sunteți invitați va avea loc luni, 20 martie, la Sala Mare a Teatrului Anton Pann cu începere de la ora 18.00. O carte cu un titlul interesant care ne incită la lectură. Avem convingerea că și dumneavoastră ați dori să stiți care a fost Ultimului Descendent al lui Dracula. Cred că cele câteva cuvinte spuse de către autoare ne vor introduce puțin în atmosfera de basm a acestui volum de carte.
“Redeschid un nou capitol în creaţia mea, ţintind în dezvăluirea unor Coduri medievale ce trebuie să rezolve într-un fel paradigma egregorului Dracula care ne-a tras în jos ca Neam. Nu voi spune aici de unde mi-au parvenit informaţiile legate de Ultimul Descendent… Veţi descoperi voi citind şi important este că am reuşit să scriu o carte care va capta interesul căutătorilor de Mistere. Povestea lui vine din îndepărtatele vremuri cu vampiri ce înfioară şi acum pe cei care încă mai cred şi se continuă pe un alt palier al recompunerii sale ca Erou salvator, spre surpriza cititorului. Parcurgând rândurile acestei cărţi, veţi primi Cheile deschizătoare ale Porţilor dintre Lumi, uimiţi că Poveştile se reîntorc la viaţă într-un prezent care părea că va rămâne arid. Cuprinşi de farmec, veţi broda pe firul lor, rescriindu-vă propria Poveste…”
După cuvântul autoarei, foarte pe scurt, pentru a întreține atmosfera de mister, în aceeași de de 20 martie, de la ora 18.00, tot in Sala Mare a Teatrului Anton Pann, va avea loc un recital de rock medieval susținut de Trestian. După studii de muzică parcurse la Liceele de muzică și arte plastice din Rm Vâlcea și Bucureşți, continuate la Universitatea Națională de Muzică București, Trestian și-a îndreptat atenția către un stil de muzică gustat din ce în ce mai mult în ultimul timp-rock medieval. O să vedeți un tânăr interpret de o sensibilitate aparte. Măiestria cu care interpretează acest gen muzical vă va face să-l aplaudați îndelung.
Evenimentul la care sunteți invitați în ziua de luni 20 martie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann este cu intrare liberă. Începeți săptămâna cu o stare de bine pe care cu sigurantă o s-o aveți în urma participării acestui eveniment. Din nou, invitația fiind făcută, sunteți așteptați la teatru!