La Păușești-Măglași s-a dat startul lucrărilor de asfaltare a drumurilor pe Anghel Saligny

În această perioadă în localitate s-a dat startul lucrărilor de asfaltare a drumurilor pe o lungime de 14 kilometri, cu finanțare prin PNL Anghel Saligny.”Utilajele au venit și sunt deja în teren. Asfaltările vor începe cu drumurile din satul Valea Cheii, unde există patru ulițe importante pentru comunitatea din zonă, datorită densității de locuințe. Sper ca într-un an de zile să se finalizeze acest proiect privind asfaltarea celor 14 kilometri de drumuri. În acest proiect, toate satele sunt incluse cu străzi în vederea asfaltării,” declară primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu.
Cu fondurile acum asigurate, se începe lucrul la proiect, iar în viitorul apropiat, locuitorii din zonă vor putea beneficia de drumuri modernizate și mai bune. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 15 milioane de lei, și așa cum ne-a spus domnul primar, termenul de finalizare este stabilit până în vara anului 2024. Această realizare marchează o etapă importantă în dezvoltarea infrastructurii locale și promite să aducă beneficii semnificative comunității din Păușești Măglași:
”Acesta este un moment deosebit de așteptat pentru comunitatea noastră, deoarece înseamnă începutul unei noi etape în dezvoltarea infrastructurii locale. Cu acest proiect vom încheia în mare parte modernizarea drumurilor. Într-un interval de doi ani, sperăm că toți locuitorii din Păușești Măglași vor putea beneficia de toate aceste facilități”, a precizat primarul Alexandru Dediu.
Cei 14 kilometri de drumuri comunale care urmează să fie asfaltați în cadrul acestui proiect, împreună cu cei peste 30 de kilometri de drumuri deja modernizați, vor completa o extinsă rețea de drumuri asfaltate care deservesc o mare parte dintre locuințele din comună. Prin urmare, într-un interval de doi ani, primarul speră că toți locuitorii din Păușești Măglași vor putea beneficia de toate aceste facilități.