La 70 de ani arestat pentru furt dintr-o locuință la Dăești

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Dăești, bănuit de furt calificat, a fost reținut de polițiștii din cadrul orașului Horezu vineri, 5 aprilie a.c..

“În fapt, la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul dimineții, persoane necunoscute i-ar fi sustras acestuia din locuință, o sumă de bani și un telefon mobil.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, aceștia au identificat un bărbat, de 70 de ani, din localitatea Dăești, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri legale”, au comunicat polițiștii vâlceni.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrului unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.