UPDATE: Ciobanul dispărut din Câineni a fost găsit la o stână din județul Sibiu

UPDATE: La data de 04 iunie a.c., în urma valorificării datelor obținute din investigații, polițiștii din cadrul Postului de Poliției Comunal Câineni au reușit să-l identifice pe tânărul de 22 de ani, din Olt. Acesta a fost identificat la o stână de pe raza localității Roșia, județul Sibiu.
Tânărul a declarat polițiștilor că nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării sale.

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au fost sesizați cu privire la dispariția, din seara de 11 spre 12 mai a.c., a numitului CISMARU TĂNASE CRISTIAN, în vârstă de 22 de ani, din comuna Mărunței, sat Bălănești, județul Olt.

Tânărul lucra la o stână de pe raza comunei Câineni, iar în seara de 11 spre 12 mai a.c., fără să își facă cunoscute intențiile, acesta a plecat luându-și toate bunurile personale.
Semnalmente: înălțime 1,60 – 1,69 m, greutate 60 kg, constituție slab, ten deschis, păr de culoare blond-castaniu, tuns scurt, ochi căprui, față ovală.
Nu se cunosc obiectele vestimentare.
Tânărul răspunde la numele de Tănase.
Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!