Juniorii Stăncuței Guiu merg la turneul final

Performanţă de excepţie obţinută de echipa de juniori 2, handbal băieţi, a Clubului Sportiv Şcolar Municipiul Rm. Vâlcea. La prima sa participare la o competiţie oficială, formaţia antrenată de prof. Stăncuţa Guiu s-a calificat la turneul final!

Cu o etapă rămasă de disputat, în Grupa Valoare 3, CSS Municipiul Rm. Vâlcea e pe locul 2, la 5 puncte în spatele liderului, SCM Poli Timişoara, dar cu 5 puncte avans faţă de ocupanta locului 3, CSS Craiova. Vâlcenii au pierdut, în penultima rundă a seriei, 21-37, la Timişoara, dar jocul rezultatelor îi ajută, astfel că indiferent de cum se va termina meciul din ultima etapă (weekend-ul viitor, acasă, cu CSM Şcolar Reşiţa), Vâlcea e calificată la turneul final. Pentru că se cunosc deja echipele calificate mai departe, am asistat şi la două neprezentă: în runda a 8-a, CSS Craiova n-a mai făcut deplasarea la Oradea, iar în penultima etapă, ALPHA Oradea n-a mai ajuns la Reşiţa.
Dacă mai adăugăm şi faptul că Vâlcea va primi şi acele puncte bonus pentru îndeplinrea cerinţei de talie, avem certitudinea că gruparea antrenată de prof. Stăncuţa Guiu are deja „bilete” pentru turneul final.