Jandarmii vâlceni vor asigura măsurile de ordine la meciul de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și H65 Hors Kh-Suedia

Jandarmii vâlceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și H65 Hors Kh-Suedia.

Partida de handbal din cadrul EHF European League, va avea loc duminică, 11 decembrie a.c., începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor “Traian” din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 15:30, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.