Jandarmii vâlceni prezenți la activitățile cultural-artistice ocazionate de “Zilele Imnului Național”

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele cu public numeros organizate în municipiul Râmnicu Vâlcea, cu ocazia “Zilelor Imnului Național”.

La aceste manifestări cultural-artistice, unde se anticipează prezența unui număr semnificativ de persoane, jandarmii vor avea misiunea principală de a se asigura că toți cei prezenți vor petrece cele trei zile în siguranță. Un aspect esențial al misiunii lor va fi prevenirea consumului de substanțe interzise sau orice activitate ilegală care ar putea pune în pericol sănătatea și securitatea participanților.

În contextul acestor manifestări cultural-artistice, dorim să promovăm alegerile responsabile și să aducem la cunoștința tuturor următoarele recomandări:

Să manifeste răbdare și să respecte regulile stabilite de organizatori și indicațiile jandarmilor, evitând implicarea în conflicte de orice natură.