Jandarmii vâlceni donează sânge

Aproximativ 60 de jandarmi vâlceni au participat în aceste zile la activitatea de donare de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Rm. Vâlcea, cu scopul de a-și aduce contribuția la alinarea suferinței celor aflaţi în situații dificile.

“În această perioadă trăim vremuri grele care ne determină să devenim mai puternici, să prețuim mai mult persoanele care ne înconjoară și să oferim ajutor de fiecare dată.
Cu aceste gânduri în minte, în jur de 60 de jandarmi vâlceni, participă benevol, la activitatea de donare de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Rm. Vâlcea, cu scopul de a-și aduce contribuția la alinarea suferinței celor aflaţi, fără voia lor, în situații dificile.
Cei mai mulți dintre colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.
Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodată dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați în suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!” – IJJ Vâlcea.