Ionuț Budișteanu, prezent la Brands that value

Inventatorul și antreprenorul vâlcean, Ionuț Budișteanu, a fost prezent la un nou eveniment de anvergură – Brands that value. Conferința a avut loc la Arcub Gabroveni, iar pe scenă au urcat, alături de Ionuț, speakerul american Matthew K. Cross, jurnaliștii Lucian Mîndruță și Paula Rusu, dar și antreprenorul Mihai Pasti.

Brands that Value încearcă să găsească soluții pentru aceste dileme, așezând la aceeași masă actorii principali: reprezentanți ai companiilor în căutare de canale noi de comunicare, respectiv jurnaliști sau platforme media care se încăpățânează să producă exclusiv calitate.
“Săptămâna trecută am participat la un eveniment: Brands that value, unde am spus ca omul este animalul cel mai curios de pe pământ, care îşi pune tot felul de intrebări. Unele dintre aceste întrebări sunt: Cum se face? Cum funcţionează? Pot să fac şi eu asta? Pot să replic? Cred că pot învăţa şi eu? Pot să descopăr mai multe? Iar internetul ne ajută să ne alimentăm această curiozitate în fiecare zi. Atât de curios este omul încât majoritatea dintre noi avem joburi care nu ni s-au predat în şcoală pentru că majoritatea dintre aceste joburi nici nu existau acum 10-20-30 de ani. Curiozitatea şi dedicaţia sunt cele 2 trăsături care ne fac să schimbăm lumea în fiecare zi”, spune Budișteanu.

Gabi Cârjaliu