Ion Bebe Streinu este unul din cei mai buni primari vâlceni

65% din cetățenii comunei Șirineasa l-ar realege pe Ion Bebe Streinu primar dacă alegerile ar avea loc săptămâna viitoare. Sondajul a fost realizat, la secret, de o echipă a adversarilor tradiționali ai primarului social democrat care a reușit să schimbe radical imaginea comunei din apropierea orașului Băbeni și să reupereze timpul pierdut în anii de mandat ai primarului liberal Dan Săraru care a pierdut vremea și nu a construit nimic în comuna sa.

În prezent Şirineasa are un centru civic curat și elegant, o sistematizare, dispensar reabilitat, trotuare, iluminat stradal eficient, drumuri reabilitate, o școală exitionsă și modernizată.
primarul Ion Bebe Streinu dorește introducerea gazele naturale în localiatte.
”Vom definitiva construcția centrului civic. Vom insista pe prelungirea trotuarelor din buget local, astfel încât toate instituţiile publice să fie incluse în această sistematizare, unde mergem pe spaţii verzi aerisite. Dispensarul a fost reabilitat și modernizat cu fonduri locale. Rămâne vechea problemă, căminul cultural de reabilitat, dar nici până acum nu avem un răspuns privind finanțarea prin CNI”, afirmă primarul Streinu. (T.G.)