Investigațiile unui jurnalist vâlcean ar trebui să pună pe jar DNA și SRI

Conform unei cutume vechi ,rareori un jurnalist scrie de bine despre un alt jurnalist și mai rar despre realizările altei publicații.
Uneori cutuma este încălcată pur și simplu din interese editorialistice comune celor doi.
În interesul vâlcenilor, al râmnicenilor și al tuturor oamenilor ce plătesc sume uriașe lunar pentru salubritate în timp ce mafia gunoaielor sprijinită de funcționarii corupți încalcă legile încălcăm azi cutuma și sprijinim demersul jurnalistului Crișu Popescu, fondator al publicației “Gazeta Vâlceană”.
Ancheta celui mai tânăr ziarist de investigații profesionist din Vâlcea este de excepție și ar trebui să ducă la sesizarea procurorilor și a tuturor organelor de anchetare legale dar chiar și a SRI care ar putea face un raport către președinte și premier legat de corupția și mafia gunoaielor din Vâlcea.
Întreaga documentare jurnalistică ,ce poate prezenta cu succes un rechizitoriu al unor procese ce ar trebui să-i ducă pe mulți din Prefectură. Agenția de Mediu și Garda de Mediu direct în pușcărie, o puteți citi în Gazeta Vâlceană cu titlul: “Video TERIFIANT! SC Urban, “tun” de milioane Primăriei Râmnicu Vâlcea”.
Filmările realizate cu drona plus toate explicațiile privind contractele publice, legislația, corupția instituțională ce au dus la formarea unui focar de infecție în Râmnicu Vâlcea, focar ce va urma să ducă la cheltuirea altor miliarde de lei din bugetul primăriei pentru lichidarea sa, sunt probe evidente ale unei anchete jurnalistice ce trebuie urmată de o anchetă penală. (https://www.gazetavalceana.ro/anchetedezvaluri/video-terifiant-sc-urban-tun-de-milioane-primariei-ramnicu-valcea/?fbclid=IwAR3wpHs-zHSDf_C584BuyR5v1xOfrhtVjPvahnWb68gNf_vu0srERXwFXUM)

Traian Guminski

Foto sursa www.gazetavalceana.ro