Invazie de dansatori în Râmnicu Vâlcea! Inaugurare inedită a Hotelului Ramada

În weekend are loc o inaugurare inedită a Hotelului RAMADA (fostul Alutus) situat în Râmnicu Vâlcea.
Eleganta locație va găzdui a treia ediție a “Carpathian Latino Fest”, unul din cele mai mari evenimente de gen din România.

În Vâlcea nu mai există cameră liberă la niciun hotel pentru weekendul care începe în 15 martie.
Peste 100 de dansatori de top, cu un palmares impresionant, veniți de pe 3 continente, vor prezenta spectacole în seriile de vineri și sîmbătă. Instructori de dans latin vor ține cursuri pentru împătimiții genurilor în toate cele trei zile iar cei peste 1000 de practicanți ai dansului latin care și-au rezervat locuri la eveniment vor dansa timp de două nopți, în 3 săli de dans, pe ritmuri de bachata, kiozmba și salsa. Toate școlile de dans latin din România vor avea reprezentanți la acest eveniment.
Artizanul și creatorul Festivalului este instructorul de dans Marian Dură,originar din Oteșani, fondator al Școlii Vâlceane “Bailando Contigo” și apropiat al unora din cei mai buni dansatori și instructori din Grecia, Bulgaria, Germania, Franța, Italia și Spania.
Vor fi prezente perechile care au obținut titlurile naționale la edițiile de anul trecut de gen, perechi medaliate la campionatele mondiale și europene, multipli campioni mondiali iar acești sportivi de performanță au atras interesul fanilor și practicanților de dansuri latino din toată țara care vor crea o aglomerație inedită în Râmnic. Precedentele ediții au avut loc la Călimănești și au avut o anvergură mai redusă.

🌎 Carpathian Latino Fest 3rd Edition ✦ 15/16/17 MARCH 2019 🌎

✔ Join the biggest Salsa Bachata Kizomba Festival in Romania 🇹🇩

Posted by Carpathian Latino Fest on Thursday, February 14, 2019

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume.
Lanțul este prezent și în România, având patru hoteluri în București (Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest Convention Center) și încă 7 locații în Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea și Craiova.

Traian Guminski