INEDIT! Primul club din lume care acceptă plata în criptomonede este din Vâlcea

Profesorul Cătălin Predescu, președinte la CLUBUL SPORTIV LYKAIOS, a anunțat o premieră pe piața digitală: începând din această vară, CST LYKAIOS va accepta plăți în criptomonede.
“Echipa de lideri LYKAIOS a făcut aceste luni un efort de searching și putem să ne asumăm că suntem primul club sportiv din lume care acceptă plăți în CRIPTOMONEDE.
În virtutea schimbărilor tehnologice, CST LYKAIOS își asumă intrarea în lumea digitală atât a monedelor cât și a spațiul METAVERSE cu un proiect de NFT care va fi lansat vara aceasta: NFT LYKAIOS.
LYKAIOS CRYPTO PACK este un proiect de OPEN-MIND fiindcă suntem în acord cu schimbările tehnologice, digitalizarea monedelor și pregătirea a ceea ce înseamnă PREZENT SPRE VIITOR. Viitorul aparține celor îndrăzneți în prezent”, spune cunoscutul profesor și antrenor vâlcean.
Ce ar putea plăti vâlcenii care dețin criptomonede și ar fi interesați să facă plăți cu acestea? Păi, de exemplu, cursuri de înot. Școala de natație LYKAIOS – a demarat deja înscrierile pentru cursul de înot dedicat începătorilor și avansaților.
Primele grupe de începători vor avea start pe 27 iunie, iar avansații vor putea începe mai devreme, pe 20 iunie în funcție de vreme și temperatură.
Echipa de lideri LYKAIOS alături de echipa XS SUMMER LOUNGE au pregătit startul noului sezon. Înscrieri se pot face la telefon: 0730075491
sau la piscina XS Summer Lounge.