Incendiu la subsolul unui bloc, în municipiul Râmnicu Vâlcea! 38 de persoane evacuate

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc, pe strada I.C. Brătianu, în municipiul Râmnicu Vâlcea. 38 de persoane au fost evacuate

S-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

“Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la deșeuri menajere depozitate în subsolul blocului. Din cauza fumului dens, concomitent cu operațiunile de stingere, s-a început evacuarea locatarilor. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite. Au fost evacuate 38 de persoane (34 de adulți și 4 copii) și un animal de talie mică. Nu au fost persoane intoxicate sau care să necesite asistență medicală. După evacuarea fumului de pe casa scării, locatarii s-au întors în apartamente. Au ars aproximativ 100 de kg de deșeuri menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire” – ISU Vâlcea.