Cabinet veterinar la Gușoeni!

Vești bune pentru toți proprietarii de animale din Comuna Gușoeni. De curând, primarul Nicolae Concioiu a pus la dispoziție un spațiu foarte bun, dotat cu toate utilitățile și compartimentat corespunzător, care se pretează perfect pentru un viitor cabinet veterinar. Acesta va avea sală așteptare, grup sanitar, birou de consultanță și întocmire documente sanitar-veterinare, medicamente uz veterinar și o sală de consultații, tratamente și operații animale de companie! Sediul cabinetului veterinar este lângă primărie, făcând parte din corpul clădirii căminului cultural, în spatele acestuia. Echipa cabinetului veterinar, dar și a celei din teren este formată din doctorul ANGHELOAIA Ionuț Valentin și asistentul veterinar Adrian Zamfirescu.

“Dragi prieteni,
De curând, domnul primar Concioiu Nicolae ne-a pus la dispoziție un spațiu foarte bun, dotat cu toate utilitățile și compartimentat corespunzător, care se pretează perfect pentru un viitor cabinet veterinar.
Acesta va avea sală așteptare, grup sanitar, birou de consultanță și întocmire documente sanitar – veterinare, medicamente uz veterinar și o sală de consultații, tratamente și operații animale de companie!
Doresc pe această cale să vă asigur de suportul nostru sanitar veterinar și bineînțeles să mulțumesc domnului primar Concioiu Nicolae, care a fost foarte deschis pentru această idee de colaborare venită în sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor comunei Gușoeni Vâlcea!
Sediul cabinetului veterinar este lângă primărie, făcând parte din corpul clădirii căminului cultural, în spatele acestuia.
De asemenea, vă reamintesc că echipa cabinetului veterinar, dar și a celei din teren este formată din:
Dr. ANGHELOAIA Valentin Ionuț
0720112838
Asistent veterinar Zamfirescu Adrian – Ionuț
0724671878
Ne apucăm de utilare, revenim cu detalii despre data deschiderii acestuia, program și alte informații utile!
O zi plăcută tuturor!
Tel cabinet 112vet Gușoeni
0730394789 “.