În Guşoeni a fost inaugurată sala de sport, urmează biblioteca

Locuitorii din Gușoeni s-au aflat în sărbătoare de Rusalii, pe 23 iunie 2024, când s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei Comunei, cea cu numărul zece.
Pe lângă competițiile sportive, dansurile populare, nelipsiții călușari care au dus faima Gușoeniului, muzica populară live, edilul-șef Nicolae Concioiu și echipa pe care o conduce au bifat și finalizarea unui demers administrativ de anvergură . La Gușoeni a fost inaugurată sala de sport. Aceasta este o construcție modernă, cochetă, cu tribune, vestiare, spații tehnice, suprafață de joc de dimensiuni ce permit găzduirea unor competiții oficiale.
În multe alte locuri din țară, nici măcar în unele orașe, primarii nu se pot lăuda cu săli de sport care să dispună de atâtea condiții și facilități moderne pentru sportivi. Cu atât mai puțin în mediul rural, unde încă sunt destule comune care nu au nici măcar o sală de sport funcțională.
Primarul Nicolae Concioiu ne-a anunţat că sunt în stadiu avansat, tocmai se montează acoperişul, şi lucrările la noul sediu al Bibliotecii, localitatea având un număr mare de cititori, o tradiţie în biblioteca locală şi un cult al tinerilor dar şi vârstnicilor de a citi. (T.G.)