În Bunești se lucrează la modernizarea infrastructurii

Viorel Radi este unul dintre cei mai longevivi primari în funcție din Vâlcea și fiecare mandat al său a însemnat o dezvoltare a localității.
L-am găsit la început de săptămână supraveghind lucrări de asfaltare pe un proiect finanțat guvernamental.
Are o echipă unită și profesionistă în primărie dar un birou mic în o clădire foarte curată, dar veche.
L-am întrebat de ce nu a făcut ceva pentru a construi o primărie modernă sau a reface total și a extinde, a moderniza actuala primărie.
Răspunsul său a arătat de fapt de ce l-au votat oamenii și de ce este favorit și anul acesta pentru un nou mandat.
“Am avut mereu alte priorități. Am crezut că banii trebuie duși spre lucruri necesare locuitorilor și am zis că dacă au treabă în primărie îi pot primi și rezolva și aici, că nu am nevoie de un birou mai mare dar aveau nevoie de exemplu de apă. Și în primul an ,din primul mandat am căutat să strîng bani pentru a duce apă într-un sat îndepărtat în care oamenii aveau nevoie urgent de apă potabilă. Mereu am găsit altceva de făcut, școli, dispensar, drumuri, terenuri, iluminat, extindere apă, canal, introducere de gaz și mereu am spus că după ce termin lucrarea respectivă mă voi gândi și la primărie.
Desigur că în final am de gând ca toate clădirile publice din Bunești să fie modernizate, echipate cu tehnică modernă atât de necesară acum, eficientizate energetic. Dar după cum vedeți încă am de lucru cu extinderea alimentării cu gaz și cu asfaltările”. (T.G.)