IDEI ŞI ATITUDINE! Asociaţia de Promovare a Turismului Vâlcean doreşte revigorarea turismul

Pentru că este necesară o Promovare a turismului pe plan naţional şi internaţional, nu doar judeţean, a luat fiinţă în urmă cu câteva luni Asociaţia Pro Pensiuni Vâlcene, numele actual al acesteia fiind Asociaţia de Promovare a Turismului Vâlcean, o asociaţie cu multe idei, care îşi doreşte o relansare a turismului.

La Asociaţia de Promovare a Turismului Vâlcean vor putea adera toţi proprietarii de pensiuni şi hoteluri. Aceştia vor beneficia de sprijinul puternic al asociaţiei care va intermedia şi facilita legătura fructuoasă între locaţii, astfel încât afluenţa de turist să poată fi menţinută pe tot parcursul anului. În acest sens, periodic vor fi organizate întâlniri ale membrilor având ca scop schimburi de idei şi luarea deciziilor privind planurile de acţiune în perioada care urmează. Membrii Consiliului de Administraţie al Asociaţiei de Promovare a Turismului Vâlcean se vor deplasa şi vor contacta personal toţi proprietarii de pensiuni şi hoteluri, urmând ca, în scurtă vreme, schimburile de idei şi soluţiile pentru creşterea cifrelor de afaceri să fie găsite de către cei care vor devenit membri. Aşadar, membrii asociaţiei promit că în curând vom avea parte de concretizarea acţiunilor, momentul mult aşteptat al creşterii substanţial a cifrei de afaceri a investitorilor din domeniul turismului.
Un mare aport l-au avut şi cei care s-au implicat încă de la început în acest proiect care va ajuta la relansarea turismului, au contribuit şi sprijinit la constituirea Asociaţiei de Promovare a Turismului Vâlcean.