Hoaţe la 14 şi 19 ani! Au intrat într-o casă şi au furat banii

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băbeni au identificat două tinere de 14 respectiv 19 ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dintr-o locuință de pe raza orașului Băbeni.

La data de 10 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 73 de ani, din orașul Băbeni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, din interiorul căreia ar fi sustras o sumă de bani.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, împreună cu specialiștii criminaliști, unde au constat că persoane necunoscute, ar fi pătruns în noaptea de 09/10 iulie, în locuința bărbatului, din interiorul căreia ar fi sustras sumele de 1050 euro și 1400 lire sterline.
În urma activităților informativ operative și a prelucrării probelor descoperite, s-a reușit identificarea, cu operativitate, a două tinere de 14 respectiv 19 ani, din orașul Băbeni, bănuite de comiterea faptei. S-a reușit recuperarea sumei de 1200 euro, 5600 lei și 80 de lire. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.