Handbal spectacol la Râmnicu Vâlcea

Câteva sute de suporteri ai echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea au fost prezenți, duminică 30 iulie, pe Splaiul Independeței unde au fost prezentate publicului noile jucătoare ale echipei. Râmnicu Vâlcea are acum o echipă de handbal feminin formată din jucătoare tinere dar cu palmares bogat, experimentate în competiții interne și internaţionale care sunt susținute de Primăria Râmnicu Vâlcea și de Consiliul Județean.

Primarul Mircia Gutău a garantat celor prezenți că actuala echipă va juca anul viitor în Cupele Europene! O clasare pe podium la finele campionatului ce începe peste puțin timp este obiectivul staffului tehnic format din profesioniști. Echipa a dat sute de autografe și s-a fotografiat cu iubitorii de handbal prezenți!
La finele acestei săptămâni iubitorii acestui sport pot participa în Sala Sporturilor la o serie de meciuri extrem de atractive.

Turneu de pregătire
HCM organizează în perioada 3-4 august, la Sala Sporturilor Traian din RÂMNICU VÂLCEA, un atractiv turneu amical, la care vor mai participa alte trei echipe din Liga Națională: HC ZALĂU, SCM CRAIOVA ȘI MĂGURA CISNĂDIE.
Acest turneu de verificare este primul prilej de a vedea echipa HCM pentru sezonul 2017-2018, evoluând la Sala Traian!


PROGRAM TURNEU DIN SALA SPORTURILOR TRAIAN:
JOI, 3 AUGUST 2017:
– ora 09,30: HC ZALĂU – MĂGURA CISNĂDIE
– ora 11.,30: HCM RM.VÂLCEA – SCM CRAIOVA
-ora 17,30: SCM CRAIOVA – HC ZALĂU
-ora 19,30: HCM RM. VÂLCEA – MĂGURA CISNĂDIE
VINERI, 4 AUGUST 2017:
-ora 09,30: MĂGURA CISNĂDIE – SCM CRAIOVA
ora 11.30: HCM RM.VÂLCEA – HC ZALĂU
În fiecare zi de LUNI, HCM RÂMNICU VÂLCEA are antrenament deschis publicului.

Victorii în amicale

Reamintim că HCM a început cu dreptul jocurile amicale programate în această vară.
În 26 iulie la Cheile Grădiştei, HCM a învins Unirea Slobozia cu scorul de 33-23 și pe 27 iulie tot la Cheile Grădiştei, HCM a câştigat partida cu HC Zalău (echipă calificată în cupele europene) cu 36-30.


Meci spectacol

Sâmbătă, 5 august, în Sala Sporturilor este programat un meci spectacol, o adevărată Gală Handbalistică. Echipa actuală va juca un meci cu fosta echipă Oltchim din 2010, an de glorie maximă pentru OLTCHIM Râmnicu Vâlcea.
Este de fapt meciul de retragere a marei handbaliste Ramona Farcău, organizatorul evenimentului Gala Campioanelor Oltchim 2010 din 5 august, de la Rm.Vâlcea.
Biletele se vor pune în vânzare de vineri 4 august la Sala Sporturilor.

Traian Guminski