Handbal feminin – Liga Naţională HCM joacă la Zalău

Antrenorul Gheorghe Tadici, de la nationala de handbal feminin a Romaniei, isi coordoneaza jucatoarele in meciul amical cu selectionata Germaniei, la Baia Mare, sambata, 29 martie 2014. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO

Antrenorul Gheorghe Tadici, de la nationala de handbal feminin a Romaniei, isi coordoneaza jucatoarele in meciul amical cu selectionata Germaniei, la Baia Mare, sambata, 29 martie 2014. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTOHCM Râmnicu Vâlcea va evolua duminică,15 noiembrie, la Zalău şi are nevoie de 60 de minute norocoase pentru a produce surpriza în faţa formaţiei locale antrenată de marele Gheorghe Tadici.

Vâlcencele sunt pe poziţia a noua a clasamentului, la egalitate de puncte cu formaţia de pe 10, Universitatea Cluj-Napoca şi pot să coboare un loc doar dacă pierd, iar Măgura Cisnădie câştigă pe propriul teren cu CSM Ploieşti, la o diferenţă considerabilă de scor. Este penultima partidă a acestui tur de campionat, echipa noastră urmând să termine prima parte a sezonului pe propriul teren, contra clujencelor de la Universitatea Alexandrion, la finalul săptămânii viitoare. Baftă HCM!