Haideți la teatru! În premieră la Teatrul Anton Pann – ”Pisica aristocrată”! Sâmbătă 16 noiembrie, ora 11.30

Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea anunță că în ziua de sâmbătă 16 noiembrie, de la ora 11.30, în Sala Mare, va avea loc premiera spectacolului ”Pisica aristocrată” de Samuil Yakovlevich Marshak, adaptare scenică de Robert Robert Emanuel. Chiar dacă este un spectacol pentru copii suntem convinși că și noi adulții vom savura această poveste a pisicii aristocrate, spectacol pus în scenă de Florin Beciu cu actori profesioniști și actori care formează Trupa de păpușari a Teatrului Anton Pann.

O marea doamnă, frumoasă, așa cum se arată la venirea unor oaspeți de seamă, pisica noastră își va arata adevărata față atunci când nepotul ei mai sărăcuț, pisicul cel mic, vine să-i ceară găzduire și puțină mâncare. Parcă ne sună cunoscut acest comportament al pisicii care cu dispreț își alungă nepotul. Ca de exemplu avem la îndemână fabula lui Grigore Alexandrescu, Boul și vițelul. Însă timpul îi arată pisicii, atunci când este la ananghie, cât de mult a greșit față de pisoiul cel mic. Nimeni dintre acei invitați, primiți cu mare fast, nu o ajută când este cazul. Pisoiul cel mic, bun la suflet, îi întinde o mână. Morala poveștii o regăsim aproape de sfârșitul spectacolului, când cu toții vom vedea ce înseamnă să fii bun, să fii generos, ca să poți să-i ajuți și pe cei in jurul tău. O să fiți surprinși, de decoruri, costume, de poveste, o poveste frumos lucrată de Florin Beciu în care actorii își interpreteză rolurile cu multă dăruire. Felicitări!
Distribuția spectacolului și rolurile interpretate de actori sunt următoarele: Pisica aristocrată–Marina Muntean; Motanul Vasile–Doru Perpelea; Pisoi nepot–Cristian Bulagea; Povestitorul-voce- Andreea Negrilă; Ţapul–Radu Constantinov; Capra–Georgiana Codreanu; Cocoşul–Gabi Banu; Găina–Viorica Stamate; Purcica–Mioara Dospina.
Versuri: Georgiana Codreanu, Marina Muntean, Viorica Stamate.
Scenografia: Virgil Popa Butaforie: Viorica Stamate
Regizor scenă, construcție şi picturǎ decor: Doru Perpelea
Scenariul şi regia: Florin Beciu.
Făceti-vă timp pentru a veni și la acest nou spectacol al Teatrului Anton Pann, se merită. Mergeti cu cei mici si bucurati-le sufletele cu un spectacol pe cinste în care morala este să fii bun, generos, prietenos, samd.
Sâmbătă, 16 noiembrie, ora 11.30, sunteți așteptați la premiera spectacolului ”Pisica aristocrată” de Samuil Yakovlevich Marshak, adaptare scenică de Robert Robert Emanuel, scenariul și regia Florin Beciu.
Poftiți la teatru!