Greșelile guvernanților pot duce AUR spre câștigarea alegerilor

Foarte ușor poate partidul lui George Simion acum să-și creeze o armată de activiști intelectuali și cu mare capacitate de influențare a electoratului
Greșelile în lanț ale guvernanților care arată acum un dispreț total nu numai pentru micii întreprinzători din România, dar și pentru transportatori, fermieri și medici, dau posibilitate celor de la AUR să defileze spre victoria în alegerile din acest an.
PSD și PNL își bat joc cu perseverență de ani buni și de presa locală din România așa că AUR va avea și canale de comunicare.
Liderii județeni ai AUR ar trebui acum să transmită un mesaj clar pentru medicii de familie și asistentele medicale ale acestora:
“Momentan nu avem cum să vă ajutăm decât dacă veniți spre noi. Primul pas vă băgăm pe toți în secțiile de votare din partea AUR să supravegheați alegerile în iunie și să câștigați un venit în acele zile mai mare decât în cabinetele unde lucrați. Al doilea pas vă punem pe listele de consilieri locali, municipali și județeni, pe locuri eligibile mai ales în mediul rural și în orașele mici pe locuri eligibile în celelalte localități. Veți avea astfel un cuvânt de spus și poate unii din voi veți ajunge și parlamentari”.
Cred că cei de la PSD și PNL nici nu realizează ce ar însemna ca mii de medici de familie să facă campanie zi de zi pentru AUR în cabinetele lor cu pacienții pe care–i au!

Traian GUMINSKI