GOLDEN CLUB devine cel mai important club de afaceri din Râmnicu Vâlcea

Golden Club este un concept de networking cu scopul de a aduce împreună antreprenori, avocați, medici și specialiști din diferite domenii. Atât membrii, cât și partenerii, fac schimb de experiență și își pot promova serviciile, produsele și afacerile pe care le conduc. Au acces exclusiv la informații și oportunități de investiții. Ideea înfinţării acestui club este a tânărului Romulus Ghinoiu care îşi doreşte ca pe viitor acest concept să se dezvolte la nivel naţional.


Întâlnirile sunt organizate lunar cu scopul de a crea relații solide între membrii clubului.
“Încercăm în linii mari să aducem oamenii de afaceri, antreprenorii, avocaţii, să dezvolte împreună relaţii comerciale şi nu numai. Mai mult decât atât, ideea clubului este să ne apropiem unii de alţii şi să creştem puţin câte puţin economia vâlceană şi nu numai, pentru că Golden Club nu va rămâne numai în Vâlcea, ci îl vom dezvolta la nivel national. În cadrul evenimentelor Golden Club vom organiza şi acţiuni caritabile, astfel încât să susţinem diferite cauze. Încercăm să atragem lângă noi şi câte o asociaţie astfel încât să vedem cum putem finanţa cât mai multe acţiuni, pentru că ştim că orice lucru pe care îl facem bine, ar putea crea un val în societatea noastră şi ar putea fi o lecţie de viaţă”, afirmă Romulus Ghinoiu.
Membrii clubului sunt oameni foarte valoroși și influenți din Râmnicu Vâlcea și clubul reușește să aducă împreună din ce în ce mai mulți.
”Ne pregătim să dezvoltăm împreună cu câțiva membrii un fond de investiții în interiorul clubului, care să co-finanțeze proiecte europene, dar şi idei foarte bune de business”, spune Romulus.
Primul eveniment organizat de club a avut loc pe 14 decembrie 2017, unde au fost prezenți peste 90 de membri, iar cel de-al doilea pe 19 ianuarie, urmând ca al treilea să fie astăzi pe 22 februarie, eveniment în care se vor seta și câteva reguli clare. În prezent clubul are peste 150 de membri şi 60 de afaceri partenere.
Membrii au și avantaje, dar şi reduceri la parteneri de fiecare dată când prezintă cardul ce le atestă apartenența la club.
Clubul rămâne însă unul exclusivist deoarece pot intra doar persoanele ce primesc o recomandare de la un membru al clubului.
Romulus Ghinoiu a început prima sa afacere la 21 de ani, Brand your Business, prin care dezvoltă strategii și campanii de promovare pentru afacerile medii și mari.
”Am creat Brand your Business în urmă cu 7 ani, iar acum dezvoltăm strategii de marketing și branding pentru companiile din toată țara”, conchide Romulus.

Letiția Lazăr
Video Gabi Henning